13. 11. 2013

Mladez v akci - newsletter

Local Connections for Future Interactions

Mezinárodní seminář pro mladé lidi aktivní na místní úrovni

Jste aktivní na místní úrovni a máte zájem sdílet zkušenosti se stejně aktivními mladými lidmi ze zahraničí? Slovenská Národní agentura právě pro Vás připravila super seminář! Pro více infromací mrkněte na Kalendář školicích aktivit. Uzávěrka přihlášek už 11.11.!

EVS ladění

Jendodenní seminář ke kvalitě v EVS

Jednodenní setkání koordinátorů EVS a osob zapojených do práce s dobrovolníky ve Zlínském kraji a sousedních regionech. Koná se 19.11. od 9:00 v centru Akripolis v Uherském Hradišti. Zaujala Vás tato nabídka? Pro podrobnosti mrkněte do Kalendáře školicích aktivit.

Životní hodnoty aneb jak obejmout kulturní rozmanitost

Seminář na kulturní rozmanitost, rasismus, xenofobii v Plzni 13.12.2013.

 Více informací v Kalendáři školících aktivit.

Živá knihovna organizovaná dobrovolníky EDS

13. listopadu můžete v Náchodě navštívit Živou knihovnu, kterou spoluorganizuje...

Kdo chce potkat své vlastní předsudky, může využít Živou knihovnu v Náchodě  13. listopadu 2013. Budou v ní „živé knihy" neboli lidé, kteří se nebojí hovořit o svém osudu a zkušenostech. „Povedlo se nám získat osm knih – lesbičku, Romku, aktivistu v oblasti ochrany zvířat, feministku, šprtku, více než devadesátiletou paní a další. Každý se může posadit ke stolku a s živou knihou rozmlouvat dvacet minut. Přínos je v boření mýtů a stereotypů. Kniha však může některé odpovědi odmítnout," říká Kateřina Hiebschová, koordinátorka EDS ze Střediska volného času Déčko v Náchodě. Dopoledne se akce koná pro školy v městské knihovně, od 14 do 17 hodin pak i pro veřejnost.

Další informace můžete nalézt na facebookové stránce události: https://www.facebook.com/events/538921242844920/?ref_newsfeed_story_type=regular

Kulatý stůl pro VO a HO EDS - Zima 2013

Pravidelné setkání zástupců organizací, které hostí, nebo vysílají dobrovolníky...

Mimo VÝMĚNY ZKUŠENOSTÍ, která ke kulatému stolu EDS neodmyslitelně patří, Vás čeká ještě představení programu ERASMUS +. Ale to není všechno... Chcete vědět víc? Podívejte se na stránku akce v kalendáři školících aktivit.

 

Pokud NEMÁTE ZÁJEM odebírat newsletter Mládež v akci a přejete si být vyřazeni z databáze, následujte prosím instrukce uvedené na:

http://www.mladezvakci.cz/informace/registrace/?tx_sremailsubscribe_pi1%5Bcmd%5D=infomail


Žádné komentáře: